خدمات رفع ریجکتی ویزای کانادا

اقدام برای ویزای کانادا، یک فرآیند کاملا حرفه ای بوده و در صورتی که خودتان اقدام کنید و یا از افراد غیر متخصص کمک بگیرید احتمال اشتباه در تنظیم مدارک و نهایتا ریجکت شدن درخواست شما، توسط سفارت افزایش می یابد. اگر فریب افراد مدعی “ویزای تضمینی” را بخورید، این قبیل افراد برای آنکه مجبور به برگرداندن مبالغ دریافتی نشوند، مبادرت به مدرک سازی می کنند.
این کار بسیار خطرناک است زیرا مدرکی که از سوی شما ارائه می گردد، در سیستم اداره مهاجرت کانادا ثبت می شود و ممکن است پرونده شما را تا سال های سال سیاه کند، زیرا در این قبیل موارد، مسافر از مدارک ساخته شده توسط افراد سودجو، بی اطلاع است و اگر در آینده بخواهید اقدام به اخذ ویزای مهاجرتی نمایید، کل مراحل زندگی شما از سن ۱۸ سالگی تا زمان درخواست اقامت مورد بررسی قرار گرفته و مدارک لازم از شما مطالبه می شود که در اغلب موارد، مدارک ارائه شده با مدارک ساختگی برای ویزای توریستی منطبق نبوده و از نظر اداره مهاجرت، ”اظهار خلاف واقع” صورت گرفته، که این امر می تواند پرونده ی مهاجرتی شما را با مشکل مواجه کند. به همین دلیل باید از این قبیل افراد دوری کنید زیرا ادعای ایشان یا از روی نا آگاهی است یا از روی سوء نیت، که در هر دو صورت مشکل سازخواهد بود.

آیا درخواست شما برای ویزای کانادا ریجکت شده است ؟
کانادا به شما این امکان را می دهد که دوباره برای اخذ ویزای کانادا اقدام کنید. کسانی که ریجکت شده اند، به یاد دارند که در فاصله ی زمانی مورد نیاز برای آمدن جواب، چقدر دلهره داشتند و مرتباً با خود می گفتند ”همین که جواب سریع نیامده نشانه این است که احتمالاً من ریجکت نمی شوم” و یا باخود فکر می کردند ”الان جواب ها خوب می اید و اکثراً ویزا می شوند ، پس شانس من برای گرفتن ویزا بالاست” و ..
ولی بعد از آمدن جواب و اعلام اینکه آفیسر قانع نشده که ………. به یکباره یأس و ناامیدی هجوم می آورد، انگار که دنیا به اخر رسیده!
بسیاری از این قبیل افراد نیز با عجله و بدون مطالعه برای اینکه ”احتمال داشت قانون ویزای ۵ ساله برداشته شود”
یا برای اینکه ”دولت لیبرال در کانادا جای خود را به دولت تندرو ندهد” سریعاً اقدام مجدد کردند و دوباره ریجکت شدند، بسیاری نیز که در دفعات قبلی به دام افراد سودجو و بی مسئولیت افتاده بودند، به دلیل جعل سند در پرونده شان و ارائه مدارک متناقض در اقدام های بعدی، دچار شبه ”اظهار خلاف واقع ” نزد آفیسر ها شدند و ریجکتی پشت ریجکتی ….!

بهترین راه برای اقدام مجدد و افزایش احتمال ویزا شدن چیست؟
اگر سابقه ریجکتی دارید و قصد اقدام مجدد برای اخذ ویزای کانادا را دارید، بهتر است قبل از هر اقدامی توضیحات آفیسر بررسی کننده پرونده خود را ببینید، این یادداشت ها که در زمان یررسی مدارک شما و توسط آفیسر در فایل شما ثبت می گردد، علت اصلی رد شدن تقاضای ویزای شماست در اصطلاح به این یادداشت ها ” نوت آفیسر ” گفته می شود.

حتماً مشاهده کرده اید که وقتی درخواست ویزای کانادا ریجکت می شود، یک برگه به عنوان Refuse Letter  برای مسافر می‌آید و در آن علت ریجکتی به صورت ”جملاتی کلیشه ای” اعلام می شود، مثلاً می‌گوید:

”شما از نظر مالی مورد تائید واقع نشده‌اید“

در چنین شرایطی ما نمی‌دانیم منظور آفیسر تمکن پائین است یا افزایش ناگهانی در حساب؟ و شاید هم منظورش این بوده که تمکن مسافر با شغل و درآمدش همخوانی ندارد و یا….
توجه داشته باشید که گرفتن نوت آفیسر می‌تواند مشخص کننده علت دقیق ریجکتی باشد، مثلا (در همان مثال بالا) می‌تواند مشخص کند که نظر آفیسر این بوده که  مسافر در پرینت بانکی خود ، ”۳ مورد واریزی بالا داشته” و ….

برای بدست آوردن این ” نوت ” باید شخصی از داخل خاک کانادا به وکالت از شما این کار را انجام دهد.
توجه داشته باشید که این شخص باید سیتی زن کانادا و یا شرکتی باشد که در خاک کانادا ثبت شده است نوت را می توان به صورت ” سی دی ” یا از طریق ایمیل تقاضا کرد و برای اخذ آن ۳۰ روز کاری مورد نیاز است.
” نوت آفیسر “را می توانید به ” صورت آنلاین ” از ما تقاضا نمائید.

جدول نرخی خدمات ویزای کانادا

خدماتنرخزیر 14 سال
توضیحات
ویزای توریستی (نرمال) 400 دلار 350 دلار
در صورت نیاز به انگشت نگاری 50 دلار کسر می گردد.
(فقط بزرگسال)
ویزای توریستی با دعوتنامه رسمی 700 دلار 650 دلاردر صورت عدم صدور ویزا مبلغ 400 دلار کسر و مابقی عینا مسترد می گردد.
سوپر ویزا
(ویژه والدین)
400 دلار——–در صورت عدم نیاز به انگشت نگاری 50 دلار کسر می گردد.
ویزای تحصیلی 550 دلار——–نرخ شامل پذیرش از دانشگاه نمی باشد و پذیرش ، نرخ جداگانه ای خواهد داشت.

(خدمات مربوط به ویزا از طریق دفاتر ما در تهران صورت می پذیرد.)

مواردی که برای شما انجام می دهیم

  • بررسی مدارک شما و اعلام نقایص احتمالی و نهایتا تکمیل آن
  • تکمیل فرم های فردی و خانوادگی و نیز سایر فرم های مورد نیاز ( با توجه به شرایط مسافرین )
  • تهیه دعوتنامه توریستی از کانادا بامهر NOTARY + برنامه سفر مربوطه
  • واچر رسمی هتل ( قابل استعلام از سوی سفارت )
  • واریز 185 دلار هزینۀ مربوط به سفارت
  • رزرو پرواز به کانادا
  • بیمه نامه مسافرتی

ویزای کانادا

مطالب مرتبط

مقالات مرتبط

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.