سوپرویزای کانادا

سوپر ویزای کانادا، ویزایی است که فرد مقیم در کانادا که اقامت دائم یا پاسپورت کانادا را دارد، می‌تواند برای پدر، مادر و یا پدربزرگ، مادربزرگ خود، درخواست نماید.
سوپر ویزا به صورت ۱۰ ساله و مولتی صادر می‌گردد لیکن به علت محدودیت ۵ ساله در صدور پاسپورت‌های ایرانی، اعتباری برابر با اعتبار پاسپورت دعوت شونده خواهد داشت و دارنده آن می‌تواند در هر بار ورود به کانادا تا ۲ سال در آن جا بماند، توجه کنید که دعوت کننده که فرزند یا نوه دعوت شونده خواهد بود، باید شرایط مورد نظر را مطابق آئین نامه‌های مهاجرتی، اداره مهاجرت کانادا را دارا باشد.
مدارکی از قبیل فرم های ارزیابی مالیاتی (T4 وT1)، تصویر کارت PR یا پاسپورت کانادایی مدارک مربوط به محل زندگی و اثبات درآمد حداقل ۲۴۰۰۰ دلاری در سال، از جمله شرایطی است که دعوت کننده باید دارا باشد.
در واقع با توجه به اینکه پدر و مادر‌ها و یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به دلایل جسمانی و سنی، شرایط اخذ انواع اقامت‌ها را ندارند، دولت کانادا با ایجاد تسهیلات سوپرویزا درواقع یک نوع “اقامت آسان” را برای والدین فراهم کرده است تا بتوانند در کنار فرزندان خود بوده  و متقابلآ عزیزان ایشان در این لذت سهیم باشند.

سوپر ویزا به صورت ۱۰ ساله و مولتی صادر می‌گردد لیکن به علت محدودیت ۵ ساله در صدور پاسپورت‌های ایرانی، اعتباری برابر با اعتبار پاسپورت دعوت شونده خواهد داشت و دارنده آن می‌تواند در هر بار ورود به کانادا تا ۲ سال در آن جا بماند، توجه کنید که دعوت کننده که فرزند یا نوه دعوت شونده خواهد بود، باید شرایط مورد نظر را مطابق آئین نامه‌های مهاجرتی، اداره مهاجرت کانادا را دارا باشد.
مدارکی از قبیل فرم های ارزیابی مالیاتی (T4 وT1)، تصویر کارت PR یا پاسپورت کانادایی مدارک مربوط به محل زندگی و اثبات درآمد حداقل ۲۴۰۰۰ دلاری در سال، از جمله شرایطی است که دعوت کننده باید دارا باشد.
در واقع با توجه به اینکه پدر و مادر‌ها و یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها به دلایل جسمانی و سنی، شرایط اخذ انواع اقامت‌ها را ندارند، دولت کانادا با ایجاد تسهیلات سوپروایزر درواقع یک نوع “اقامت آسان” را برای والدین فراهم کرده است تا بتوانند در کنار فرزندان خود بوده  و متقابلآ عزیزان ایشان در این لذت سهیم باشند.

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و ممهور به مهر مترجم رسمی باشد.
لازم است به همراه مدارک، فرم فردی و خانوادگی را نیز به ما تحویل دهید.

جدول نرخی خدمات ویزای کانادا

خدماتنرخزیر 14 سال
توضیحات
ویزای توریستی (نرمال) 400 دلار 350 دلار
در صورت نیاز به انگشت نگاری 50 دلار کسر می گردد.
(فقط بزرگسال)
ویزای توریستی با دعوتنامه رسمی 700 دلار 650 دلاردر صورت عدم صدور ویزا مبلغ 400 دلار کسر و مابقی عینا مسترد می گردد.
سوپر ویزا
(ویژه والدین)
400 دلار——–در صورت عدم نیاز به انگشت نگاری 50 دلار کسر می گردد.
ویزای تحصیلی 550 دلار——–نرخ شامل پذیرش از دانشگاه نمی باشد و پذیرش ، نرخ جداگانه ای خواهد داشت.

(خدمات مربوط به ویزا از طریق دفاتر ما در تهران صورت می پذیرد.)

مواردی که برای شما انجام می دهیم

  • بررسی مدارک شما و اعلام نقایص احتمالی و نهایتا تکمیل آن
  • تکمیل فرم های فردی و خانوادگی و نیز سایر فرم های مورد نیاز ( با توجه به شرایط مسافرین )
  • تهیه دعوتنامه توریستی از کانادا بامهر NOTARY + برنامه سفر مربوطه
  • واچر رسمی هتل ( قابل استعلام از سوی سفارت )
  • واریز 185 دلار هزینۀ مربوط به سفارت
  • رزرو پرواز به کانادا
  • بیمه نامه مسافرتی

ویزای کانادا

مطالب مرتبط

مقالات مرتبط

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.