ویزای تحصیلی کانادا

سالانه بیش از ۱۲۵ هزار متقاضی خارجی به منظور ادامه ی تحصیل در دانشگاه ها، کالج ها و مدرسه های کانادا درخواست مجوز تحصیلی می دهند. مطابق قوانین تحصیلی در کشور کانادا درصورتی که شما دارای اقامت دائم یا پاسپورت کانادا باشید می توانید به صورت رایگان تحصیل نمایید، در غیر این صورت  شما فقط می توانید در دوره های زیر ۶ ماه و با صرف هزینه های مربوطه تحصیل کنید و در صورت تحصیل در مراکز آموزشی عالی نیز باید هزینه تحصیل را پرداخت نمائید.
شما باید دقت کنید که اولین مرحله در گرفتن مجوز تحصیلی، اخذ پذیرش از یک مرکز آموزشی در کانادا است مراحل بعد، پس از اخذ پذیرش صورت می گیرد.

  •  دقت نمایید که شما قادر نخواهید بود فقط با اخذ پذیرش از یک مرکز آموزشی وارد کانادا شوید، بلکه این پذیرش فقط هدف از درخواست روادید ورود به کانادا را برای افسر بررسی کنده پرونده مشخص می کند و افسر مهاجرتی به موارد دیگری نیز دقت خواهد کرد از جمله:
  •  آیا شما توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی را خواهید داشت؟
    اگر شما بورسیه شده باشید تمام هزینه های تحصیل یا بخشی از آن تأمین خواهد شد.
  • آیا شما بعد از اتمام تحصیلات، کشور کانادا را ترک خواهید کرد؟
    در این خصوص وابستگی های خانوادگی یا مالی در کشور محل سکونتتان موثر خواهد بود.
  • آیا شما  با زبان انگلیسی ( یا فرانسوی ) آشنایی و تسلط دارید؟
    معمولا ً نمرات مربوط به آزمون های آیلتس یا تافل موثر باشد.
  • آیا رشته مورد تقاضای شما با تحصیلات گذشته شما مرتبط می باشد؟
    رشته تحصیلی شما در مقطع دیپلم یا لیسانس باید با مقطع مورد تقاضای شما همخوانی داشته باشد، برای مثال اگر شما لیسانس معماری دارید، برای فوق لیسانس در رشته دیزاین داخلی اقدام کرده باشید.
  •  شما در چه مقطع تحصیلی درخواست داده اید؟
    پایین تر از دیپلم ، کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد یا …
  •  موسسه ای که به شما پذیرش داده تا چه حدی معتبر است؟
    موسسه در کدام شهر کانادا قرار دارد و این موسسه خصوصی است یا دولتی.

نکات مهم:

  • آیا همزمان با تحصیل در کانادا می توان کار کرد؟
    کلیه دانشجویان خارجی می توانند در حین تحصیل تا ۲۰ ساعت در هفته به صورت پاره وقت کار داشته باشند. البته این مدت در ایام تعطیلات فصلی دانشگاه ها می تواند به صورت تمام وقت باشد.
  • آیا می توان با اخذ ویزای تحصیلی به کانادا مهاجرت کرد؟
    اخذ ویزای تحصیلی به معنای مهاجرت نمی باشد ولی با ادامه ی تحصیل و درواقع گذراندن مقاطع تحصیلی، شما می توانید برای کار و نهایتاً اقامت اقدام کنید.

لیست کامل مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

مدارک هویتی

  • اصل پاسپورت امضا شده جدید و نیز پاسپورت های  قدیمی
  • یک قطعه عکس ۳/۵ × ۴/۵ رنگی زمینــه روشــن (پرسنلی)
  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • سند ازدواج اگر متاهل هستید

تکمیل فرم ها

  • فرم اطلاعات  فردی و خانوادگی

مدارک مالی

  • نامه تمکن مالی از بانک ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش ۶ ماهه حساب که نشان دهنده توان مالی شما باشد.
  • گواهی سپرده بلند مدت
  • سند اتومبیل و اجاره نامه  ملکی که  اجاره داده اید.
  • ارائه مدارک کاری، مالی و اسناد ملکی والدین جهت ساپورت فرزند در صورتی که فرزند توانایی ساپورت مالی خودش را ندارد.
    توضیح: مدت اعتبار نامه تمکن مالی و گردش حساب ، یک ماه  می باشد.

اسناد ملکی

  • سند ساختمان، زمین یا باغ که به نام متقاضی باشد.

سابقه کار

  • در صورتیکه قبلا سابقه کار داشته اید، لازم است مدارک مربوطه با ذکر تاریخ شروع به کار ، عنوان شغلی و حقوق و مزایای سالیانه ، نام مدیر مستقیم و نیز سابقه بیمه را ارائه نمایید.

تحصیلی

  • آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات آخرین مدرک تحصیلی
  • نامه پذیرش از دانشگاه کانادائی
  • مدرک زبان ( متناسب با نیاز دانشگاه )
  • ارائه اطلاعات محل سکونت در کانادا

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و ممهور به مهر مترجم رسمی باشد.
لازم است به همراه مدارک، فرم فردی و خانوادگی را نیز به ما تحویل دهید.

دانشگاه های برتر کانادا

در کانادا دانشگاه‌های زیاد و معتبری وجود دارد، ولی ۱۳ دانشگاه از نظر کیفیت آموزشی و استانداردهای کانادا، از برترین‌ها شناخته می‌شوند، این ۱۳ دانشگاه به طور سیستماتیک با یکدیگر همکاری‌های علمی دارند. نام این گروه دانشگاه “G13” می‌باشد و با توجه به اینکه از شناخته‌ شده ترین دانشگاه‌ها هستند، اخذ پذیرش از آنان می‌تواند در گرفتن ویزای تحصیلی، نقش مهمی ایفا کند.

نام دانشگاه‌های کانادا در جدول ذیل آمده است:

نام دانشگاهمحل دانشگاهسال تاسیس
University of AlbertaEdmonton, Alberta1908
University of British ColumbiaVancouver, British Columbia1908
University of CalgaryCalgary, Alberta1966
Dalhousie UniversityHalifax, Nova Scotia1818
Université LavalQuébec City, Québec1663
McGill UniversityMontréal, Québec1821
McMaster UniversityHamilton, Ontario1887
Université de MontréalMontréal, Québec1878
University of OttawaOttawa, Ontario1848
Queen’s UniversityKingston, Ontario1841
University of TorontoToronto, Ontario1827
University of WaterlooWaterloo, Ontario1957
University of Western OntarioLondon, Ontario1878

جدول نرخی خدمات ویزای کانادا

خدماتنرخزیر 14 سال
توضیحات
ویزای توریستی (نرمال)400 دلار350 دلار
در صورت نیاز به انگشت نگاری 50 دلار کسر می گردد.
(فقط بزرگسال)
ویزای توریستی با دعوتنامه رسمی700 دلار 650 دلاردر صورت عدم صدور ویزا مبلغ 400 دلار کسر و مابقی عینا مسترد می گردد.
سوپر ویزا
(ویژه والدین)
400 دلار——–در صورت عدم نیاز به انگشت نگاری 50 دلار کسر می گردد.
ویزای تحصیلی550 دلار——–نرخ شامل پذیرش از دانشگاه نمی باشد و پذیرش ، نرخ جداگانه ای خواهد داشت.

(خدمات مربوط به ویزا از طریق دفاتر ما در تهران صورت می پذیرد.)

مواردی که برای شما انجام می دهیم

  • بررسی مدارک شما و اعلام نقایص احتمالی و نهایتا تکمیل آن
  • تکمیل فرم های فردی و خانوادگی و نیز سایر فرم های مورد نیاز ( با توجه به شرایط مسافرین )
  • تهیه دعوتنامه توریستی از کانادا بامهر NOTARY + برنامه سفر مربوطه
  • واچر رسمی هتل ( قابل استعلام از سوی سفارت )
  • واریز 185 دلار هزینۀ مربوط به سفارت
  • رزرو پرواز به کانادا
  • بیمه نامه مسافرتی

ویزای کانادا

مطالب مرتبط

مقالات مرتبط

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.